elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia celebra el pròxim dimarts una nova jornada SICTED

Gandia celebra el pròxim dimarts una nova jornada SICTED

  El departament de Turisme de Gandia organitza una Jornada de sensibilització de SICTED. Serà el pròxim 27 febrer a les 10 hores, a l'edifici de l'Urbalab, on empreses i serveis turístics que aposten per la qualitat i es vulguen adherir a Sistema Integral de Qualitat Turística – SICTED podran participar. Per això i amb l'objectiu d'ajudar aquestes empreses turístiques a participar en aquest nou inici, el projecte SICTED s'ha programat aquesta jornada de sensibilització destinada al sector turístic que tindrà una durada aproximada d'una hora. Durant l'encontre s'abordarà, per una banda, el treball fet pel projecte SICTED i els beneficis que la seua implantació comporta. D'altra banda, i per ajudar les empreses que vulguen formar part de la iniciativa, s'explicarà com adherir-se i formar part del projecte.

  Tal com ha explicat la regidora delegada de turisme, Balbina Sendra el projecte de Compromís de Qualitat Turística a la Destinació ofereix a empreses i serveis la possibilitat d'implantar un sistema de gestió avalat per la Secretaria d'Estat de Turisme. El SICTED té com a objectiu assolir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferts al turista dins de la destinació, ajudant les empreses participants a incorporar al seu sistema de gestió un procés de millora contínua, desenvolupant protocols específics relacionats als Manuals de Bones Pràctiques, i les eines digitals per a la gestió eficaç del servei que permeten obtenir la Distinció "Compromís de Qualitat Turística" un cop avaluat el compliment dels objectius de qualitat.

  Al SICTED hi tenen cabuda empreses i serveis turístics de 37 oficis diferents amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i la satisfacció del turista que visita la nostra destinació.
  Actualment, són 139 els establiments i serveis que estan acreditats copen el distintiu. En aquest sentit, Sendra ha destacat "la feina que es fa des del departament des de fa huit anys per continuar consolidant el projecte i mostrar la nostra satisfacció pel treball fet. La quantitat d'empreses i serveis que ja estan amb el SICTED evidencien que cada vegada més Gandia aposta per ser una destinació de Qualitat Turística com a fet diferencial clau davant de bous destinacions".

  Cal recordar que la destinació turística SICTED Gandia la formen vint poblacions de la Comarca de la Safor que van sol·licitar sumar-se a la destinació SICTED Gandia, concretament: Ador, Alfauir, L'Alqueria de la Comtessa, Barx, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Daimús, Guardamar de la Safor, la Font d'En Carròs, Miramar, Palma, Piles, Potries, Reial de Gandia, Ròtova, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i Xeresa.

  La nostra destinació va ser premiada a la XIV Edició dels Premis SICTED-2024 com el Segon premi en la categoria de "Millor destinació SICTED" d'entre les 257 destinacions amb què compta Espanya.

  Pujar