elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘El Full’ de Gandia tornarà a partir de maig per a oferir a la ciutadania tota l’agenda cultural

‘El Full’ de Gandia tornarà a partir de maig per a oferir a la ciutadania tota l’agenda cultural
  • El bolletí informatiu del espais culturals de Gandia es va aturar en març de 2020, quan va començar la pandèmia i es tancaren tots els recintes

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha anunciat aquest matí que l’Ajuntament de Gandia reprendrà a partir del proper mes de maig la publicació ’El Full’, la revista municipal que inclou l’agenda d’activitats que acullen tant els espais culturals públics de la ciutat (Teatre Serrano, Casa de la Cultura o la Sala Coll Alas) com d’altres privats.

Cal recordar que aquest bolletí informatiu destinat a difondre cultura diversa a Gandia es va aturar al passat mes de març de 2020 amb el inici de la crisi sanitària provocada per la pandèmia, que va obligar al tancament de tots els recintes.

Així, aquesta reedició d’‘El Full’ estarà a disposició de la ciutadania de manera mensual i comptarà amb 32 pàgines. A més, també introdueix novetats com reportatges i entrevistes als protagonistes i una fitxa informativa de la borsa d’artistes locals que contribueixen a identificar i visibilitzar les fonts creatives i artístiques presents a la ciutat de Gandia.  

Davant el retorn d’aquesta eina cultural, González ha mostrat la seua satisfacció i ha destacat que aquest document "serveix d’informació de tota l’activitat cultural de la nostra ciutat, que és molt ampla, i que sempre garanteix les mesures màximes de seguretat i la màxima neteja i desinfecció davant de la Covid-19”.

La publicació també comptarà amb una versió digital en format PDF que es podrà descarregar a la pàgina web cultura.gandia.org.

Pujar