elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 10 de desembre torna la «Nit de supervivència zombi» a Gandia

El 10 de desembre torna la «Nit de supervivència zombi» a Gandia
  • Des de les 22.00 h fins a les 2.00 h, l'activat es dividirà en dos torns en els quals els participants hauran d'intentar superar diverses proves per tal de convertir-se en els supervivents de la nit

  • La prova es portarà a terme als voltants de l'Alqueria Laborde (seu Consell dels Joves Gandia). Les inscripcions romandran obertes fins al mateix 10 de desembre, però es recomana registre previ. El preu és de 4 euros

  • A partir de 12 anys acompanyats d'un adult i de 15 a 17 amb autorització

MÉS FOTOS
El 10 de desembre torna la «Nit de supervivència zombi» a Gandia - (foto 2)
El 10 de desembre torna la «Nit de supervivència zombi» a Gandia - (foto 3)

Com darrers anys, els zombis envaeixen part de la ciutat de Gandia durant una nit. Tal com ha anunciat la regidora de Joventut, Lydia Morant, i el membre del Consell dels Joves de Gandia (CJG), Salva Tamarit, a partir del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Gandia i el CJG s'organitza una vegada més la «Nit de supervivència zombi». El 10 de desembre des de les 22.00 h fins a les 2.00 h els participants hauran d'intentar superar diverses proves per tal de convertir-se en els supervivents de la nit als voltants de l'Alqueria Laborde (Casal Jove).

«És una activitat sempre molt demandada i compta amb una participació molt important de la gent jove de la ciutat», ha expressat Morant. Es tracta d'una activitat que forma part de l'acord entre el CJG i l'Ajuntament de Gandia per a la dinamització i el suport d'accions juvenils. D'aquesta manera, la nit del 10 de desembre, l'Alqueria Laborde es converteix en «Laborde Corps», una entitat de microbiologia i química des d'on tindrà origen la nit de supervivència. Segons ha afegit la regidora, els participants podran acudir a partir de les 19.30 h per a efectuar el registre de la prova.

Les inscripcions romandran obertes fins al mateix moment de realització de l'activitat. «Intentem fomentar i promocionar que la gent es registre amb antelació per a tindre un poc de previsió. Poden anar de dimarts a divendres de 9:30 fins a la 13.30 h i de 18.00 h a 21.00 h a Alqueria Laborde», ha recomanat Morant. El preu per a participar és de 4 euros i l'edat és a partir de 12 anys. Aquells que tinguen entre 12 i 14 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult, mentre que els de 15 a 17 anys només hauran de presentar autorització del pare, mare o tutor. El document de permís es podrà descarregar a les xarxes socials del CJG (@consellgandia) a través d'un enllaç a un drive.

Pujar