elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell de la Infància de Gandia participa en una trobada amb diferents municipis de la Xarxa CAI d’UNICEF

El Consell de la Infància de Gandia participa en una trobada amb diferents municipis de la Xarxa CAI d’UNICEF
  • El divendres passat a la Pobla de Farnals, on s’arreplegaren idees per organitzar una trobada al mes de juny

MÉS FOTOS
El Consell de la Infància de Gandia participa en una trobada amb diferents municipis de la Xarxa CAI d’UNICEF - (foto 2)

Les alumnes del CEIP Joan Martorell i el CC MES Calderón, Nayara Solbes i Miriam Baena, van assistir a la reunió del Grup Impulsor d'UNICEF el passat divendres, 12 d'abril, en qualitat de membres del Consell de la Infància de Gandia.

La trobada es va celebrar a la Pobla de Farnals, amb la participació de diversos municipis de les comarques valencianes (Alzira, Benavites, Rafelbunyol, etc.), tots membres de la Xarxa de Ciutats Amigues de la Infància (CAI) impulsada per UNICEF.

Una vegada allí, els representants dels diferents Consells de la Infància van poder intercanviar opinions i idees amb l'objectiu d'organitzar la Trobada de Consells d'Infància de les comarques valencianes de la Xarxa CAI, que tindrà lloc el mes de juny a la mateixa localitat. Durant la jornada, Solbes i Baena van consensuar diverses propostes recopilades prèviament amb els seus companys de Gandia.

«Aquesta iniciativa reflecteix el compromís que Gandia té amb la seua infància i demostra el suport que dona al fet que els xiquets i les xiquetes participen en els assumptes que els afecten com a ciutadania de ple dret», ha assegurat la regidora d’Infància, Esther Sapena.

Pujar