elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Gandia inicia la campanya per plantar cara a l’odi i l’extrema dreta

Compromís per Gandia inicia la campanya per plantar cara a l’odi i l’extrema dreta
  • Plantar cara als dogmes neoliberals que empobreixen el nostre camp i la nostra indústria.

MÉS FOTOS
Compromís per Gandia inicia la campanya per plantar cara a l’odi i l’extrema dreta - (foto 2)

Compromís per Gandia iniciava anit la campanya de les eleccions al Parlament europeu del 9 de juny pròxim amb el tradicional sopar a la seua seu del carrer Tossal, que va reunir al voltant d’un centenar de militants i simpatitzants.

Sota el lema «Plantem cara a Europa», per a la candidatura Compromís-Sumar que encapçala al País Valencià l’ex conseller d’Educació i diputat a les Corts, Vicent Marzà, estes eleccions són l’oportunitat per a l’esquerra valencianista de plantar cara; als dogmes neoliberals que empobreixen el nostre camp i la nostra indústria, però també de plantar cara a una dreta i extrema dreta que governa al nostre País i que amenaça amb governar també el nostre continent.

«Volem plantar cara a l’odi i l’extrema dreta. Volem plantar cara a les retallades i a l’austericidi. Volem plantar cara a la violència masclista, als règims totalitaris i als negacionistes climàtics. Volem plantar cara a tot aquell que vulga posar el País Valencià en el mapa internacional de la vergonya. Des de Compromís - Sumar, hem defensat sempre la necessitat de participar en la construcció del projecte europeu. D’una altra Europa, sí. D’una Europa que no deixe ningú enrere i que aposte decididament pels nostres interessos: com a ciutadans i ciutadanes d’un continent en transformació i com a poble valencià», va explicar la portaveu municipal, Alícia Izquierdo.

Pujar