elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cavalcades, xaranga i discomòbil per als més joves a Corea, el Grau i Beniopa en Halloween

Cavalcades, xaranga i discomòbil per als més joves a Corea, el Grau i Beniopa en Halloween
  MÉS FOTOS
  Cavalcades, xaranga i discomòbil per als més joves a Corea, el Grau i Beniopa en Halloween - (foto 2)
  Cavalcades, xaranga i discomòbil per als més joves a Corea, el Grau i Beniopa en Halloween - (foto 3)
  Cavalcades, xaranga i discomòbil per als més joves a Corea, el Grau i Beniopa en Halloween - (foto 4)
  Cavalcades, xaranga i discomòbil per als més joves a Corea, el Grau i Beniopa en Halloween - (foto 5)

  Halloween s'apropa i els xiquets ho saben. Per això, com cada any, Ajuntament, col·lectius i altres entitats han treballat de valent per tal d'amenitzar els més menuts amb diferents iniciatives en aquesta data. El dia del terror es converteix en una festa on les disfresses, les carabasses i les bruixes guanyen protagonisme.

  Per tot això, al barri de Corea se celebrarà el divendres 28 d'octubre la X Cavalcada Solidària 'Nit de les Ànimes'. Es tracta de participar amb una donació d'un quilo solidari (preferiblement aliments no peribles) i, a canvi, els organitzadors regalaran llepolies.

  L'eixida tindrà lloc a les 17.30?h des del carrer Tossal, on hi haurà una xocolatà i s'entregaran tant el quilo solidari com les llepolies. El recorregut continuarà per Magistrat Català i acabarà a la plaça del Jardinet. Allí hi haurà un espectacle infantil amb una discomòbil com a fi de festa. Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de les falles Sagrada Família Corea, Plaça Exèrcit Espanyol-Jardinet, Serpis, Marqués de Campo-Perú i Martirs i Adjacents.

  Pel que fa al districte del Grau, també el divendres 28 d'octubre les activitats comencen a partir de les 18.00?h amb una concentració al Centre Social on es farà una cercavila pels carrers del Grau amb la xaranga 2x4. Una hora més tard, a les 19.00?h, al Centre Social hi haurà animació i entrega de premis per a les tres disfresses més originals.

  A les 21.00?h, sopar d'entrepà al carrer al casal de la Falla Sant Nicolau 'Mosquit' amb un preu de 4?€ el tiquet, que inclou cadira i consumició. La cloenda serà una discomòbil a càrrec de Dj Koni.

  Al districte de Beniopa, més festa. En aquest cas serà el 31 d'octubre, dilluns que ve i dia original d'aquesta celebració, es farà la 'Festa del figatell'. Una nit solidària en favor de l'Associació Astea, que ajuda a les persones amb Trastorn d'Espectre Autista de la Safor.

  A les 20.00?h hi haurà cercavila pels carrers de Beniopa, que servirà de prèvia al sopar que tindrà lloc a les 22.00?h. El preu, amb despesa de taula i xupito inclosos, és de 10?€ fins al dia 27, que s'incrementa 2 euros més. Finalment, a partir de les 00.00?h gran festa final amb la discomòbil 'Elegant'.

  Per a reservar taula cal contactar al 630510365 o 695395580.

  Pujar