elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Activa Jove es reprén amb un programa carregat de tallers i jocs juvenils fins a decembre

Activa Jove es reprén amb un programa carregat de tallers i jocs juvenils fins a decembre
  • Comença aquest divendres, 21 d'octubre, amb un taller de gestió emocional

  • Cada dissabte des del 23 d'octubre fins al 3 de desembre hi haurà diferents activitats

  • L'horari serà d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 22:00 a l'Espai Jove de Gandia i del Grau

MÉS FOTOS
Activa Jove es reprén amb un programa carregat de tallers i jocs juvenils fins a decembre - (foto 2)
Activa Jove es reprén amb un programa carregat de tallers i jocs juvenils fins a decembre - (foto 3)

Aquest matí la regidora d'Esports, Lydia Morant, juntament amb el representant del Consell dels Joves de Gandia, Hector Bofí, han presentat la programació d'Activa Jove. Aquesta comença el divendres dia 21 d'octubre amb les activitats d'oci educatiu per a joves amb la realització d'un taller de gestió emocional. Aquest taller es realitzarà a l'Espai Jove de Gandia per part d'una psicòloga especialitzada en adolescència i sorgeix de la necessitat que han manifestat els joves de no saber o no tindre ferramentes per poder-se enfrontar a les seues emocions.

A més cada dissabte des del 23 d'octubre al 3 de desembre es duran a terme diferents activitats perquè els joves puguen gaudir del seu temps lliure. L'horari d'aquestes activitats anirà de les 11:00 a les 14:00 i de les 17:00 a 22:00. Per tal de dinamitzar, hi haurà més d'una activitat per dia perquè els i les joves puguen fer més d'un taller o joc alhora. Com sempre, aquest programa ofereix una gran varietat d'activitats perquè els joves tinguen l'oportunitat de descobrir aficions noves, però sempre adaptant-les als seus gustos.

Els dos punts de referència seran l'Espai Jove de Gandia (plaça Tirant) i l'Espai Jove del Grau, situat al Centre Esportiu. D'aquesta manera es vol fomentar l'ús d'aquestes infraestructures i que els i les joves coneguen els espais on poden acostar-se a demanar qualsevol classe d'informació que necessiten. «Intentem compaginar diferents activitats o tallers per tal que els joves puguen gaudir al màxim i no formar cues», ha assenyalat la regidora.

Per acudir a les activitats no cal inscripció prèvia, simplement acudint en l'horari que millor vinga als joves i duent a terme les activitats que vulguen en l'horari estipulat. Aquesta és una manera de simplificar i motivar als joves a què s'acosten amb els amics sense necessitat de dur a terme cap tràmit.

Al díptic es poden consultar totes les activitats que es realitzaran, el seu horari i la seua ubicació. Totes les activitats són gratuïtes i dirigides a joves d'entre 12 i 30 anys. «Estem il·lusionats perquè feia molt de temps que no es mantenien les polítiques de joventut, en aquest cas l'oferta d'oci alternatiu, i ara hem tornat a plantejar activitats com les de Halloween després d'ajornar-les per la pandèmia», ha expressat Hector Bofí.

En aquestes activitats es continuaran duent a terme enquestes sobre diverses temàtiques per continuar fomentant la participació juvenil. Amb aquest objectiu també és dura a terme el dissabte 12 de novembre el Fòrum Jove a Gandia, una oportunitat perquè els joves puguen proposar accions i manifestar les seues necessitats. En aquesta jornada també es duran a terme activitats perquè els joves puguen gaudir de l'oci a la vegada que es fa valdre la participació juvenil en la societat.

Pujar