elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Activa Jove presenta la programació d'activitats per als mesos de juliol i agost

Activa Jove presenta la programació d'activitats per als mesos de juliol i agost
  MÉS FOTOS
  Activa Jove presenta la programació d'activitats per als mesos de juliol i agost - (foto 2)
  Activa Jove presenta la programació d'activitats per als mesos de juliol i agost - (foto 3)
  Activa Jove presenta la programació d'activitats per als mesos de juliol i agost - (foto 4)

  La regidora de Joventut, Immaculada Rodríguez, acompanyada pel vicepresident del Consell dels Joves, Adrià Ordines, ha presentat aquest matí en roda de premsa el programa Activa Jove que es durà a terme des del 8 de juliol al 26 d'agost. D'aquesta manera, el departament de Joventut de l'Ajuntament de Gandia continuarà apostant amb la col·laboració del Consell dels Joves (CjG) per l'oci alternatiu i saludable.

  Totes les activitats es faran, com sempre, a l'Espai Jove de Gandia, l'Espai Jove del Grau, l'Alqueria Laborde i la plaça del Club Nàutic.

  'Nits a la fresca', cianotípia, jocs de taula, manualitats, tornejos de futbolí i ping-pong o tallers, són algunes de les propostes d'activitats per als mesos estivals.

  Els horaris de les activitats van des de les 11.00 fins a les 01.00 hores. D'aquesta manera, es pretén no deixar fora ningú i que tots els joves d'entre 12 i 30 anys puguen participar amb els amics en l'horari que els convinga millor.

  La regidora ha destacat que les activitats són gratuïtes i que la intenció de la iniciativa és aconseguir que "els nostres joves tinguen una altra opció de lleure diferent de les habituals".

  Pujar