Castellano

La Junta Central de Falles de Elda entrevista les seues candidates a Falleres Majors a Sueca

La Junta Central de Falles de Elda entrevista les seues candidates a Falleres Majors a Sueca
  MÉS FOTOS
  La Junta Central de Falles de Elda entrevista les seues candidates a Falleres Majors a Sueca - (foto 2)
  La Junta Central de Falles de Elda entrevista les seues candidates a Falleres Majors a Sueca - (foto 3)
  La Junta Central de Falles de Elda entrevista les seues candidates a Falleres Majors a Sueca - (foto 4)
  La Junta Central de Falles de Elda entrevista les seues candidates a Falleres Majors a Sueca - (foto 5)
  La Junta Central de Falles de Elda entrevista les seues candidates a Falleres Majors a Sueca - (foto 6)

  La Junta Central de Falles de Elda va visitar el diumenge dia 30 de juny la ciutat de Sueca. L'expedició estava encapçalada per la Presidenta Isabel Villena, les regidores de festes i joventut de la ciutat d'Elda, i la Fallera Major Ana Ruano, acompanyada de les seues dames d'honor i les dames d'honor de la Fallera Major Infantil, a més de les set candidates a Falleres Majors d'Elda per a l'any 2019 -tres candidates infantils i quatre majors-.

  La Junta Local de Sueca, encapçalada pel seu president Bernardo Garrigós, i les seues Falleres Majors Alicia Falcó i Helena Mompó, acompanyaren la JCF Elda durant total la jornada.

  Començà la visita amb un passa carrer des del passeig de l'Estació fins la casa consistorial. Allí la delegació d'Elda va ser rebuda per l'alcalde de Sueca Dimas Vázquez i tingueren un intercanvi de regals. Així mateix, la presidenta de JCF Elda i la Fallera Major, com també ambdós regidores de l'ajuntament d'Elda van firmar al llibre d'honor de la ciutat de Sueca.

  En acabar la visita institucional la delegació, sempre acompanyada per la JLF Sueca i les seues Falleres Majors, van visitar el Museu del Xocolate i el Museu Joan Fuster, així com també van fer un xicotet recorregut pel centre de la ciutat per admirar el nostre patrimoni.

  Després d'un dinar de germanor, les candidates a Falleres Majors d'Elda varen ser entrevistades pel jurat, mentre la resta de la delegació va fer una visita a la Muntanyeta dels Sants i a l'Asil dels Ancians Desemparats.

  Pujar