17 de gener de 2020 17/1/20

Noranta anys fent música, noranta anys fent història a Crevillent

Noranta anys fent música, noranta anys fent història a Crevillent - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Noranta anys fent música, noranta anys fent història a Crevillent - (foto 2)

  La Societat Unió Musical de Crevillent compleix 90 anys aquest set de Gener i ho celebrarà, com no podia ser d'altra forma, fent música. A partir de les set de la vesprada del pròxim dilluns, la banda de la Societat eixirà de cercavila pels carrers de Crevillent des de la seua seu fins a l'Ajuntament, on es celebrarà un acte institucional. La cercavila es tornarà a reprendre de tornada a la seu de la Societat.

  El set de Gener del 1927, les dues bandes existents, la Primitiva i la Filharmònica, signaren l'acta fundacional de la Societat Unió Musical de Crevillent. 90 Anys després, els hereus i les hereves d'aquells músics celebren l'aniversari de la Unió i els més de 150 anys que porta aquesta societat a les esquenes com a continuadora de les bandes més antigues de la nostra ciutat.

  La seva actual presidenta, Loles Mas afirma que aquest any serà un any de celebració ple d'activitats organitzades per la societat que presideix. A més a més, afegeix: "Aquest primer acte serà als carrers de Crevillent. Devem molt al nostre poble i volem celebrar-ho amb els seus ciutadans i les seues ciutadanes."

  ocultar
  Noranta anys fent música, noranta anys fent història a Crevillent
  Pujar