25 de gener de 2020 25/1/20

L'Ateneu Popular de Crevillent obrirà les portes el dissabte 15 de setembre

    La inauguració de l'Ateneu Popular de Crevillent serà el proper dissabte 15 de setembre. L'acte començarà a partir de les 18 hores i consistirà en un parlament de benvinguda i presentació del que vol ser aquest nou espai, un concert del grup crevillentí Kill Coyotes i el raper Vicen-T i, finalment, una degustació de diferents tipus de tapes.

    L'Ateneu Popular – situat al centre històric de la nostra localitat- pretén constituir-se com un espai cultural on realitzar i organitzar tota mena d'activitats que giren al voltant de la defensa de la llengua i la cultura pròpies, els valors de l'ecologisme o el feminisme. Un lloc de trobada on poder fer xarrades, exposicions, actuacions musicals, teatre, clubs de lectura o activitats per als xiquets. Totes les activitats seran obertes al públic i es podran consultar a través del seu perfil de facebook, twitter o instagram, Properament, L'Ateneu anirà informant a través de les xarxes i els mitjans de comunicació de totes aquelles activitats que vaja organitzant.

    L'Ateneu és, per tant, un nou espai que té la finalitat de ser un instrument per tal de dinamitzar l'activitat cultural i social de Crevillent. Després de pràcticament un any d'assemblees, el nou espai naix construït des de baix, plural, obert, participatiu i autogestionat que té la voluntat i la intenció de fer del nostre poble un lloc més habitable, respectuós, crític i actiu. Un espai de trobada que vol enriquir l'esperit cultural crític en l'àmbit local on hi haja espai per a l'oci i la reflexió.

    Des de L'Ateneu conviden a tots els col·lectius, organitzacions i associacions del poble de Crevillent a la seua inauguració el proper dissabte 15 de setembre i animen a totes aquelles persones interessades a fer del nostre poble un lloc millor a sumar-se a aquest projecte col·lectiu, plural i participatiu.

    Pujar