elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La SUM de Crevillent presenta el seu concert “La banda en famílies”

La SUM de Crevillent presenta el seu concert “La banda en famílies”
  • Després d’haver de suspendre el concert de Santa Cecília, la Societat Unió Musical de Crevillent reprén el projecte

La Societat Unió Musical de Crevillent presenta el seu concert de Santa Cecília “La banda en famílies”. Aquesta data tan important per a tots els músics va haver-se d’ajornar a causa de la pandèmia. Però aquest diumenge 20 de desembre, torna la banda de la SUM.

Enguany, tot i les dificultats, la Societat rebrà huit nous músics que s’incorporen oficialment a la banda i entregarà la medalla d’or, pels seus cinquanta anys com a músic a Germán Santacruz Sánchez.

El president de la societat, Policarpo Ramón, ha manifestat que “la Societat, tot i les restriccions, havia de fer aquest concert tan important per a nosaltres i, encara que amb dificultats, ho hem aconseguit”.

Així mateix, el director, Manuel Mondéjar, planteja un concert on “el públic podrà gaudir de la diversitat d’instruments que té la banda de manera més aillada”, ja que la majoria de les peces seran interpretades per cadascuna de les famílies d’instruments.

Des de la Societat, animen a tot el poble de Crevillent a gaudir d’aquest concert del pròxim 20 de desembre a les 12:00 del migdia, a l’auditori de la Casa de Cultura i a rebre, junt amb la banda als nous músics.

Pujar