elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicent Marzà, candidat a les europees, prendrà un café amb la ciutadania contestana

Vicent Marzà, candidat a les europees, prendrà un café amb la ciutadania contestana

    El dimarts 28 de maig a les 18 hores, l’exconseller de Compromís estarà al bar del Centre Social Real Blanc de Cocentaina per explicar el projecte valencianista per a les europees i respondre les preguntes dels assistents.

    El pròxim diumenge 9 de juny tindran lloc les eleccions al Parlament Europeu i, des de Compromís (que concorre dintre de la coalició de Sumar), es vol que la ciutadania estiga informada de primera mà sobre les principals propostes de la formació valencianista.

    Per aquest motiu, el dimarts 28 de maig a les 18 hores, Vicent Marzà (candidat de Compromís a les europees, actual diputat a les Corts Valencianes i Conseller d’Educació, Cultura i Esports durant el Govern del Botànic) visitarà Cocentaina i en el bar del Centre Social Real Blanc es prendrà un café amb tots els assistents, explicant el projecte de Compromís i responent a totes aquelles preguntes que li vulguen formular.

    En paraules de Jordi Pla, alcalde de Cocentaina per Compromís, «és important que els candidats i les candidates vinguen als pobles per tal d’explicar tot allò que volen fer, reivindicant una altra manera de fer política, al costat de la gent, especialment al costat de les nostres comarques, tradicionalment marginades pels grans partits espanyols. Aquest encontre, a més de difondre el nostre projecte com a partit, serà clau per a recollir els nostres interessos i defendre’ls a Brussel·les».

    Pujar