elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna la II Escola d’Estiu gratuïta promoguda per l’ajuntament de Cocentaina

Torna la II Escola d’Estiu gratuïta promoguda per l’ajuntament de Cocentaina

  Les regidories de Benestar Social i Joventut posen en marxa una nova escola d’estiu totalment gratuïta que tindrà lloc del 26 de juny al 28 de juliol a les instal·lacions d’una escola de Cocentaina, molt probablement al CEIP Real Blanc, ja que el Bosco estarà en ple trasllat a les noves instal·lacions.

  L’escola va dirigida als xiquets i les xiquetes que cursen des d’Infantil a Primària i l’horari de les activitats és de les 9h a les 14h, sent requisit indispensable que l’alumnat estiga empadronat a Cocentaina.

  Les places són limitades, ja que sols hi ha 50 i la inscripció es pot fer accedint al formulari del QR del cartell o a: http://bit.ly/escolaestiu2023. Les dates per fer la inscripció van de l’11 al 16 de maig, sent obligatori emplenar tots els camps i aportar la documentació requerida.

  Aquesta proposta de l’ajuntament de Cocentaina és una de les activitats que està dins del complet programa amb el qual l’entitat pública es va presentar a la subvenció de Conselleria i que està dins del programa Corresponsables finançat a través del Ministeri d’Igualtat.

  En cas que les sol·licituds superaren les places disponibles, s’aplicaria el barem que ve definit pel decret del Consell i que prioritza per damunt de tot que els progenitors estiguen treballant, ja que el programa Corresponsables va destinat a la conciliació laboral i familiar. En aquest punt l’alcaldessa, Mireia Estepa, comenta que «gràcies a Corresponsables hem pogut oferir a les famílies del poble una conciliació gratuïta en Pasqua, estiu i Nadal, coincidint amb les vacances escolars i en totes les edicions ha tingut una acollida molt exitosa. Este programa és una opció que facilita que els pares i les mares puguen continuar atenent a les seues responsabilitats laborals mentre els xiquets i xiquetes gaudixen d’activitats i tallers impartits per monitors titulats. Este tipus de polítiques estatals de conciliació són realment útils per a les famílies, tenen un impacte directe i a més són 100% gratuïtes. A banda i com que en estiu la demanda d’escoles per a conciliar es multiplica, seguim oferint l’escola de permanència i les activitats esportives al poliesportiu, perquè tots i totes tinguen opcions.»

  Pujar