elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria d’Educació de Cocentaina envia als centres educatius més de 300 llibres

  La regidoria d’Educació ha repartit a tots centres educatius de Cocentaina vora 300 llibres per enriquir les seues biblioteques.

  Els exemplars són llibres editats en col·laboració amb l’Ajuntament de Cocentaina i que formaven part del fons bibliogràfic de l’entitat local. Més d’una dotzena de títols diferents són els que es faran arribar amb una temàtica tan variada com:

  - La llegenda de la Mariola.
  - La Corriola. Presentant durant els dies de la Fira de Tots Sants i acabat d’editar.
  - No oblidem – proposta didàctica.
  - Paquito el Xocolatero.
  - Etc.

  A més, s’han facilitat unitats suficients perquè els centres d’educació Primària del Bosco, el Real Blanc i Sant Francesc d’Assís, facen arribar un còmic sobre la Fira a cada alumne i alumna de 5é i 6é. Un còmic que va ser editat en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

  La regidora de l’àrea, Mireia Estepa, explica que la iniciativa naix de l’interés per compartir part de la nodrida biblioteca que ha anat consolidant l’ajuntament durant els últims anys, dedicada, especialment, al públic infanto-juvenil. «Per això, cada any des de la regidoria d’Educació participem en l’edició d’algun llibre per a aquest sector de la població, enguany ha sigut el cas de «La Corriola» i de la proposta didàctica «No oblidem».

  Pujar