elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria de Benestar Social garantix l’aprenentatge i l’oci de xiquets en risc d’exclusió social

    La regidoria de Benestar Social subvenciona a 8 xiquets i xiquetes per a assistir a l’escola d’estiu de permanència municipal que té lloc entre el 25 de juny i el 31 de juliol, en horari  de 8:30h a 14:30h de dilluns a divendres al poliesportiu.

    Aquestos menors provenen de famílies que per motius socials i/o econòmics tenen alguna dificultat, motiu pel qual, la regidoria es fa càrrec del 50% del cost de la matrícula, a més de comptar amb un 30% de descompte addicional pel 2n germà/na.

    Segons explica l’alcaldessa, Mireia Estepa, «amb aquesta ajuda garantim que xiquets i xiquetes puguen tindre educació i oci també durant una part de les seues vacances i, així, gaudir i aprendre, amb igualtat de condicions respecte a altres menuts. Cap xiquet s’hauria de veure privat d’aquesta possibilitat, per això des de fa anys treballem amb aquest propòsit».

    Aquesta escola permet a l’alumnat estar tot el matí realitzant diverses activitats: treball manuals, psicomotricitat, natació, jocs, esports, repàs dels deures, lectura, aventura, etc. L’esport es pot elegir en funció de l’edat i l’oferta segons les escoles esportives d’estiu, així s’adapta l’activitat a les preferències de cada xiqueta i xiquet.

    Pujar