elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’escola infantil municipal Sant Hipòlit obrirà un aula més en setembre

L’escola infantil municipal Sant Hipòlit obrirà un aula més en setembre

    L’alta sol·licitud de matrícules per a l’escola infantil municipal Sant Hipòlit ha motivat que des de la regidoria d’Educació s’obriga un aula més per al pròxim curs 2023/2024.

    Des que Generalitat Valenciana posara en marxa l’escolarització gratuïta de 2 a 3 anys, en Cocentaina s’havia produït un augment de la matrícula que va provocar que l’escola municipal tinguera dos aules de 2-3 anys i una d’1-2 anys que no és gratuïta però que està becada pel govern valencià amb el bo escolar. Este fet junt a les inversions i millores del centre i un equip docent amb un projecte pedagògic renovat han determinat que durant els últims anys la matrícula haja anat en augment, tant que per a setembre d’aquest any les sol·licituds han superat totes les expectatives i fan necessari habilitar altra aula d’1-2 anys.

    Esta necessitat va ser transmesa des del claustre a la regidora de l’àrea, Mireia Estepa, qui junt amb la regidora d’Hisenda, Mariona Carbonell, van estudiar fer els ajustos pressupostaris necessaris per cobrir aquesta necessitat i ampliar el servei públic.

    Estepa assenyala que «sempre em defés uns serveis municipals dignes del que Cocentaina mereix. Ara el nostre poble necessita que obrim altra aula per a atendre als xiquets i xiquetes des d’un servei de qualitat, econòmic i municipal, per això en setembre tindrem un total de quatre aules obertes a Sant Hipòlit, una bona senyal del bon nivell educatiu que té el nostre centre».

    Pujar