elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Cocentaina es reuneix amb la Seu de la Universitat d’Alacant

L’Ajuntament de Cocentaina es reuneix amb la Seu de la Universitat d’Alacant
  • L’objectiu d’aquest encontre és enfortir els llaços que, des de sempre, han unit a les dues institucions i plantejar diversos projectes de col·laboració per al futur

El divendres 6 d’octubre, l’Ajuntament de Cocentaina va rebre a José Miguel Molina, Director de la Seu de la Universitat d’Alacant (UA) a Cocentaina, i a Larissa Timofeeva, Directora del Secretariat d’Extensió Universitària de la UA, amb l’objectiu d’enfortir els llaços que, des de sempre, han unit a les dues institucions. A més a més, s’ha plantejat una revisió i millora de l’actual conveni, així com diverses propostes de col·laboracions, activitats i esdeveniments conjunts per al futur.

Jordi Pla (Compromís), alcalde de Cocentaina, ha assegurat que «la Seu de la UA és una institució clau en el desenvolupament de Cocentaina i de tota la comarca i, per aquest motiu, des de l’Ajuntament hem volgut mostrar-li el nostre suport i i els hem traslladat el nostre compromís de col·laboració per continuar avançant junts. La Seu de la UA forma part de Cocentaina i és essencial en el nostre poble. Per això, continuarem treballant conjuntament per fer de Cocentaina un referent educatiu i crearem noves oportunitats i iniciatives de la mà de la UA per tal d’avançar en aquest objectiu comú».

Pujar