elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’ajuntament de Cocentaina posarà en marxa una Escola d’Estiu gratuïta

L’ajuntament de Cocentaina posarà en marxa una Escola d’Estiu gratuïta

  Les regidories d’Educació, Benestar Social i Joventut posen de nou en marxa la primera escola d’estiu totalment gratuïta que tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol a les instal·lacions del CEIP Real Blanc.

  L’escola va dirigida als xiquets i les xiquetes que cursen des d’Infantil a Primària i l’horari de les activitats serà de les 9h a les 14h, sent requisit indispensable que l’alumnat estiga empadronat a Cocentaina.

  Les places són limitades, ja que sols hi ha 45 i la inscripció es podrà fer accedint al formulari del QR del cartell o a l’enllaç web. Serà indispensable adjuntar la documentació que justifique la puntuació obtinguda per tal de fer la matrícula, que estarà oberta del 16 al 18 de maig.

  Aquesta proposta de l’ajuntament de Cocentaina, igual que la de l’exitosa escola de Pasqua, estan dins de les activitats del programa amb el qual l’entitat pública es va presentar a la subvenció de Conselleria dins del Pla Corresponsables, finançat a través del Ministeri d’Igualtat.

  En cas que les sol·licituds superaren les places disponibles, s’aplicaria el barem que ve definit pel Decret 178/2021 del Consell i que prioritza per damunt de tot que els progenitors estiguen treballant, ja que el Pla Corresponsables va destinat a la conciliació laboral i familiar. En aquest punt l’alcaldessa, Mireia Estepa, explica que «per primera volta tindrem dos propostes d’escoles d’estiu per a la població de Cocentaina, una d’elles gratuïta perquè està finançada pel govern d’Espanya. Esperem que amb aquest augment de l’oferta cap família es quede sense la possibilitat de dur al seu fill o filla a una escola d’estiu on estar ben atés i que li facilite la diversió en les vacances d’estiu. Estem segurs que aquesta escola del Pla Corresponsables tindrà una acollida fantàstica i permetrà a moltes famílies conciliar amb més tranquil·litat». Estepa afegix que aquesta escola d’estiu no podrà oferir el servei de piscina a diferència de l’escola de permanència del poliesportiu, ja que no és possible fer-ho al centre educatiu. No obstant això, hi haurà una excursió o activitat extraordinària cada setmana.

  Pujar