elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Cocentaina incorpora el portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat a la seua web

L’Ajuntament de Cocentaina incorpora el portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat a la seua web

    L’Ajuntament de Cocentaina acaba d’incorporar aquesta setmana a la web municipal el recentment creat portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Aquest portal de caràcter supramunicipal, ha estat creat amb la intenció de donar visibilitat a les diferents ofertes laborals que sorgeixen per part d’organismes i empreses per a facilitar que aquestes puguen trobar les persones candidates adequades als llocs de treballs que requereixen.

    El portal d’ocupació, compta amb diferents seccions adreçades a empreses, emprenedors i demandants d’ocupació i, a més, ofereix un assessorament personalitzat per part de l’Agent de Desenvolupament Local (ADL) que ha estat incorporada recentment. 

    Per a Toni Hernández, regidor d’ocupació a Cocentaina i Ivan Jover, gerent de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, «per a Cocentaina, així com per a tots els municipis de la Mancomunitat, la disposició d’un portal d’ocupació es una ferramenta fonamental per a ajudar la gent del nostre territori a trobar feina d’una forma més ràpida i senzilla. La mancança d’aquest servei ocasionava que molts dels llocs de treball que s’oferien a escala comarcal no tenien la suficient visibilitat i eren desconeguts per la gent: aquest servei tracta de posar solució a aquest problema.

    Pujar