elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Cocentaina vol escoltar l’opinió de la ciutadania sobre les discomòbils dels Moros i Cristians del 2024

L’Ajuntament de Cocentaina vol escoltar l’opinió de la ciutadania sobre les discomòbils dels Moros i Cristians del 2024

    La Regidoria de Festes ha citat a tots els contestans i contestanes el divendres 2 de febrer a les 19 hores al Centre Social Real Blanc per tal de conéixer les seues preferències i construir, entre tots, les millors festes en honor a Sant Hipòlit.

    L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Festes, ha decidit convocar a tots els contestans i contestanes el divendres 2 de febrer a les 19 hores a la sala d’actes del Centre Social Real Blanc per tal de decidir, entre tots i totes, quina discomòbil vindrà a les Festes de Moros i Cristians del 2024.

    És un acte obert a tothom, completament lliure, en el qual els representants polítics escoltaran totes les opinions de la ciutadania i les valoraran per igual. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és fomentar la participació ciutadana en les decisions municipals i, d’aquesta manera, ajudar l’Ajuntament a prendre decisions tenint en compte les preferències del poble.

    Javi Sansalvador (Compromís), regidor de Festes, ha assegurat que «ja ens hem posat a treballar en l’edició de les festes de Moros i Cristians del 2024. Per aquest motiu, volem escoltar-te, volem que participes i que estigues al nostre costat; tingues l’edat que tingues, el color de cabell que tingues i sigues com sigues, volem que ens ajudes a decidir les discomòbils que durem enguany al nostre poble. És per això que és important comptar amb la teua presència. T’esperem».

    Pujar