elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Cocentaina contracta 6 persones amb els programes d’ocupació EMPUJU i EXPLUS

L’Ajuntament de Cocentaina contracta 6 persones amb els programes d’ocupació EMPUJU i EXPLUS
  • Gràcies als més de 150.000 euros de subvenció, s’ha contractat a 6 nous treballadors municipals amb perfils diversos: auxiliar administratiu, periodista, guia turístic i oficials i peó de jardineria.

L’EMPUJU i l’EXPLUS són dos programes de formació que, en aquest cas, estan cofinançats per la Generalitat Valenciana mitjançant el Labora, l’Ajuntament de Cocentaina i pels Fons Socials Europeus de la Unió Europea. En total, s’han assolit 150.580,71 euros de subvenció, 71.702,75 corresponents a l’EMPUJU i 78.877,96 a l’EXPLUS, amb els quals s’ha contractat a 6 nous treballadors municipals.

D’aquesta manera, amb l’EMPUJU, dirigit a menors de 30 anys, l’Ajuntament de Cocentaina ha incorporat 1 auxiliar administrativa, 1 periodista i 1 guia turístic. Pel que fa al programa EXPLUS, dirigit a persones desocupades de més 30 anys, s’han incorporat 2 oficials i 1 peó de jardineria. En ambdós casos, es tracta de contractes de treball amb una durada de 12 mesos i jornada completa.

Rubén Muñoz (PSOE), regidor de Recursos Humans, ha explicat que «aquesta iniciativa suposarà noves oportunitats laborals per als contestans i contestanes. Per una banda, les persones que provenen de l’EMPUJU guanyaran una experiència que els pot resultar molt útil en el futur i, d’altra banda, mitjançant el programa EXPLUS, ajudem a la gent que feia molt de temps que estava a l’atur. Per tant, estem molt satisfets per donar aquesta oportunitat a la gent que més ho necessita».

Pujar