elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Cocentaina anul·la la celebració al carrer del Carnestoltes 2022

L’Ajuntament de Cocentaina anul·la la celebració al carrer del Carnestoltes 2022
  • La Regidoria de Tradicions de l’Ajuntament de Cocentaina anuncia per a enguany l’anul·lació de la tradicional desfilada que any rere any s’ha fet pel Passeig del Comtat

Malauradament, Cocentaina no recupera encara la normalitat en la celebració del seu tradicional Carnestoltes, ja que en aquest 2022 s’ha preferit de nou evitar aglomeracions i garantir la seguretat. Per això, després de diverses reunions i converses amb els centres educatius, s’ha decidit anul·lar, en un exercici de responsabilitat col·lectiva, la tradicional celebració que consisteix en una espectacular desfilada de disfresses que arranca des de la part alta del Passeig i acaba a la plaça del Pla, on sol organitzar-se un berenar i una discomòbil per a totes les persones participants.

Per tant, caldrà esperar a l’any 2023 per a poder tornar a disfrutar d’aquesta festa que ompli de color i de diversió els carrers de Cocentaina. No obstant això, en cada centre educatiu hi ha previstes diferents activitats per a celebrar aquesta festivitat tan tradicional en el nostre calendari anual.

La regidora de l’àrea, Paqui Ruiz, lamentava profundament aquesta anul·lació, però insistia en el fet que «estem en un moment d’incertesa sanitària i la nostra responsabilitat com a administració pública és garantir la seguretat de tots i de totes».

Pujar