elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Cocentaina ajuda a pimes, autònoms i microempreses

L’Ajuntament de Cocentaina ajuda a pimes, autònoms i microempreses

  S’ha iniciat el programa C’Activa 2023 amb la finalitat de pal·liar la crisi energètica provocada per la invasió d’Ucraïna, la qual suposarà més de 160.000 euros de subvenció.

  L’Ajuntament regularà la concessió d’ajudes a pimes, micropimes i autònoms de Cocentaina amb la finalitat de minimitzar l'impacte de l’actual crisi econòmica, energètica i d’abastiment.

  L'import global de la subvenció ascendeix a 166.799 €, d'acord amb l’ajuda de l’Àrea de Desenvolupament i Sectors Productius de la Diputació d’Alacant, de la qual es podrà concedir fins a 3.000 € per sol·licitant.

  Les sol·licituds es podran realitzar del 29 de novembre fins al 14 de desembre per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Cocentaina (http://cocentaina.sedeelectronica.es), on estarà disponible el model de sol·licitud i la documentació necessària per a l'obtenció de les ajudes.

  Paco Payà (Compromís), regidor de Sectors Productius, ha manifestat que «l’objectiu d’aquestes ajudes és donar suport econòmic a les xicotetes i mitjanes empreses i els autònoms de Cocentaina que s’han vist afectats per la crisi energètica i els efectes econòmics provocats per la guerra d’Ucraïna. La prioritat del nostre Ajuntament és continuar impulsant l’economia local i contribuir a la seua dinamització, creixement i consolidació».

  Pujar