elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

José Luis Jover González i Dolores Insa Brotons, rebran l’homenatge als majors en les festes de la Mare de Déu Del Miracle

José Luis Jover González i Dolores Insa Brotons, rebran l’homenatge als majors en les festes de la Mare de Déu Del Miracle
  • Francisco Albaladejo Cañizares serà l’autor del cartell anunciador de la festa

La Pia Unió Mare de Déu del Miracle ha fet públic els noms que restaven per conéixer i que formaran part de la trilogia mariana en les festes de 2023.

Al mes d’octubre ens descobrien que la germana agustina Ana Maria Juan serà la pregonera, hui avancem que Francisco Albaladejo Cañizares serà l’autor del cartell anunciador de la festa. Francisco té una llarga trajectòria dintre del món de l’art i la pintura. Pertany al col•lectiu d’art local de Cocentaina i ha realitzat nombroses exposicions tan individuals com col·lectives. Entre els seus llenços trobem moltes reproduccions de la Icona de la Mare de Déu del Miracle i a més, és autor de la imatge peregrina de la Dolorosa que va per diferents cases. També té experiència en realitzar cartells i utilitza una tècnica totalment manual, res informatitzada.

Per la seua banda, José Luis Jover González i Dolores Insa Brotons seran els homenatjats en les festes de 2023. José Luis i Dolores són dues persones devotes i senzilles. El seu exemple de fe i la transmissió dels valors cristians són trets fonamentals i mereixedors per a rebre dit homenatge.

José Torró com Maria Dolores Franco, presidents de la Pia Unió, agraeixen el sí desinteressat de Francisco Albaladejo a l’hora de realitzar el cartell anunciador “estem segurs que serà una bona imatge per anunciar la nostra festa i que complementarà la paraula d'Ana a l’hora de preparar-nos per a celebrar les nostres festes patronals”. Tanmateix els presidents assenyalaven que “tant el sr José Luis com la sra Dolores són dues persones que sempre han tingut a la Mare de Déu present i han sabut transmetre eixa humilitat de Maria, la seua feina ha sigut i és saber donar-li sentit als valors cristians i posar-los al servici de l’Església i dels demés”.

Recordem que ja estan desvetlats tots els noms que acompanyaran a la Mare de Déu en les festes patronals d’abril. Ara al mes de gener i en la festivitat de Sant Antoni es durà a terme el canvi de poders entre els comtes, mossén i suplicant de les properes festes: Inés Sánchez amb la súplica; Mateo Torró com a mossèn i Nicolás Jiménez i Daira Seguí en el paper de comtes.

Pujar