elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jornada de portes obertes en l’escola infantil municipal Sant Hipòlit

  L'escola infantil municipal Sant Hipòlit tornarà a tindre jornada de portes obertes per a les famílies interessades a conéixer les instal·lacions per a matricular als seus fills o filles en el curs 2022-2023.

  Les persones nascudes en 2020 anirien a l’aula de 2 anys on l’escolarització és 100% gratuïta, ja que és finançada per la Generalitat Valenciana, a excepció de l’escola matinera, la de Pasqua i la d’estiu. Les nascudes en 2021 acudiran a l’aula d’1 any que no és del tot gratuïta, però que també està bonificada amb el bo escolar pel govern valencià.

  La cita serà dilluns 11 d'abril a les 18 h per als nascuts/des en el 2020 i dimarts 12 d'abril a les 18 h per als nascuts/des en el 2021.

  Per motius organitzatius, les famílies interessades hauran de cridar al centre per concertar la cita. El telèfon de contacte és: 96 559 0026, s'atendrà el telèfon fins a les 13 h.

  La directora de l’escola explica que: «el nostre objectiu és que conegueu les instal·lacions, el funcionament del centre, el nostre projecte educatiu i que la vostra mirada es convertisca en la mirada d'un xiquet/a per a aprendre, imaginar, crear, jugar i experimentar». La regidora d’Educació, Mireia Estepa, es suma a aquesta invitació per conéixer l’espai, veure els canvis fets després d’invertir més de 117.000 € en el centre i tindre un primer contacte amb les educadores, «en una escola municipal, en un recinte gran, tant exterior com interior i amb un projecte educatiu renovat i centrat en les necessitats de l’alumnat i involucrat en les tradicions contestanes. Un espai segur on créixer i aprendre jugant, això és el que oferix l’ajuntament de Cocentaina»

  Pujar