elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Francesc Colomer visita Cocentaina per renovar el conveni de col·laboració de la Fira de Tots Sants i l’adhesió a la marca gastronòmica «Exquisit Mediterrani»

Francesc Colomer visita Cocentaina per renovar el conveni de col·laboració de la Fira de Tots Sants i l’adhesió a la marca gastronòmica «Exquisit Mediterrani»
  MÉS FOTOS
  Francesc Colomer visita Cocentaina per renovar el conveni de col·laboració de la Fira de Tots Sants i l’adhesió a la marca gastronòmica «Exquisit Mediterrani» - (foto 2)

  El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va visitar Cocentaina el passat dilluns dia 14 de desembre per a formalitzar de nou la firma del conveni de promoció de la Fira de Tots Sants. D’aquesta forma, Turisme Comunitat Valenciana es compromet a recolzar un dels esdeveniments més identificatius des del punt de vista turístic, cultural i socioeconòmic de Cocentaina amb 40.000€, destinats a l’impuls, el desenvolupament i la difusió d’aquesta festivitat. Per la seua banda, l’ajuntament de Cocentaina es compromet, com en l’anterior conveni, a seguir amb la realització de diferents esdeveniments relacionats amb la Fira de Tots Sants que fan que siga una marca turística reconeguda a nivell internacional.

  Per una altra banda, també el secretari autonòmic i l’alcaldessa contestana han signat l’adhesió a la marca «Exquisit Mediterrani» per a impulsar la generació i la promoció d’experiències turístiques vinculades a la gastronomia, com també, conservar, donar a conèixer i impulsar la rica i variada cuina tradicional autòctona.

  Francesc Colomer agraïa l’esforç de l’ajuntament de Cocentaina «en defensa dels valors, el patrimoni i dels atributs tan importants que tenim en la nostra Comunitat». I afegia que «la Fira té un reconeixement i fa una contribució enorme al prestigi de la nostra història».

  Mireia Estepa li donava les gràcies per vindre a signar aquests dos compromisos a Cocentaina i «facilitar que el nostre poble forme part del motor turístic valencià».

  A més de la signatura d’aquests documents, el màxim responsable autonòmic de Turisme ha tingut l’honor de dedicar unes paraules a Cocentaina signant al llibre d’honor de l’ajuntament. Seguidament i acompanyats del regidor de Turisme, la regidora de Fira i els tècnic de Patrimoni i Turisme, s’ha fet una visita al Refugi Antiaeri per conèixer la inversió que s’havia fet en ell gràcies a una subvenció autonòmica. A més, Francesc Colomer ha pogut veure la nova senyalèctica de la muralla de Cocentaina i d’altres punts de referència, també finançada per una subvenció de la seua àrea.

  Pujar