elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza amb èxit el taller d’ocupació Dinàmic-Cocentaina promogut per l’ajuntament del municipi

Finalitza amb èxit el taller d’ocupació Dinàmic-Cocentaina promogut per l’ajuntament del municipi

    A la fi d'octubre acabava el taller d'ocupació Dinàmic-Cocentaina, que ha tingut una duració d'un any. En aquest projecte han participat 10 estudiants-treballadores majors de 25 anys que estaven aturades i que han obtingut els certificats de professionalitat en Dinamització d'Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil de nivell 2 i Dinamització, Programació i Desenvolupament d'Accions Culturals de nivell 3.

    Durant el desenvolupament de l'acte, que ha comptat amb l'assistència de l'alcadessa, Mireia Estepa, i del regidor d'ocupació, Toni Hernández, s'ha projectat un vídeo en el qual s'han mostrat tots els treballs i activitats realitzades al llarg de l'any. En finalitzar, s'ha fet lliurament a l'alumnat d'un diploma acreditatiu dels mòduls impartits.

    Des de la regidoria es feia valdre la gran contribució que han tingut estes persones en el desenvolupament de diferents activitats de dinamització i promoció cultural, per exemple al Dia del Llibre o amb motiu de l’any de Fuster; així com la col·laboració en les tradicions i altres activitats del poble com ara: ludoteques al Nadal Contestà 2021, taller de Nanos, gimcana en la I Cursa del Dia de la Dona, etc.

    Pujar