elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La II Cursa del Dia de la Dona supera les seues expectatives

La II Cursa del Dia de la Dona supera les seues expectatives
  MÉS FOTOS
  La II Cursa del Dia de la Dona supera les seues expectatives - (foto 2)
  La II Cursa del Dia de la Dona supera les seues expectatives - (foto 3)

  El passat diumenge 5 de març arrancava la primera activitat multitudinària de la programació de propostes per commemorar el Dia Internacional de la Dona i ho feia amb la segona edició de la cursa urbana.

  La trobada esportiva va combregar vora 50 persones més que la de l’any passat, superant les més de 200 persones participants.

  El matí va estar amenitzat per les activitats de Mónica Talens i Alicia Montava, amb la col·laboració dels divertits speakers coneguts com “El Prim” i “Curro”, a més de les Mestresses de Casa que van atendre fantàsticament la taula d’avituallament situada al Pla. Carrefour va col·laborar amb la donació d’aigua i fruita per als i les esportistes i l’associació de comerç El Comtat feia creuar a tots i totes els dits amb el seu generós sorteig de xecs i regals que va precedir a l’entrega de trofeus.

  Un matí que algunes persones van aprofitar per visitar el Palau i el refugi antiaeri i passar-se per la taula informativa que havia preparat amb molta estima ACOVIFA.

  La cursa, com l’any passat, va comptar amb l’organització tècnica del Socarun, club que “van dur el pes de les qüestions més importants a l’àmbit esportiu: recorregut, repartiment de dorsals, organització del voluntariat…”, assenyala Mireia Estepa, regidora de Benestar Social que subratllava que “sense esta entitat res haguera estat possible, han facilitat tota la feina i gràcies a elles i ells, la cursa ha pogut ser gaudida”. Un agraïment que l’alcaldessa feia extensiu a totes les persones que han col·laborat: “més de persones voluntàries han donat suport durant el recorregut i les associacions han aconseguit que fora un matí preciós, tots i totes mereixen que els donem les gràcies de cor”.

  Pujar