28 de novembre de 2020 28/11/20

Col·lectiu-Compromís vol una plaça de l’Ajuntament sense cotxes

Col·lectiu-Compromís vol una plaça de l’Ajuntament sense cotxes - (foto 1)
  • La coalició contestana lamenta que en plena Setmana de la Mobilitat el consistori pinte places d’aparcament en la Plaça la Vila on està situat l’Ajuntament de Cocentaina

El Col·lectiu 03820-Compromís aposta per un model de poble sostenible, humà i per a les persones. En aquest cas, davant de la recent pintada de places d’aparcament en la plaça de la Vila de Cocentaina, on es troba l’Ajuntament, la coalició ha volgut mostrar el seu descontentament amb aquesta decisió. En paraules de Jordi Pla, portaveu a l’Ajuntament, «en lloc d’anar avant, anem arrere. Volem una plaça de l’Ajuntament lliure de cotxes i que estiga al servei de les persones»

«Mentre a Alcoi estudien la manera de pacificar el tràfic en el centre de la ciutat, a Cocentaina l’equip de govern pinta places d’aparcament en la plaça de l’Ajuntament. Nosaltres volem una plaça de l’Ajuntament sense cotxes. Una plaça de l’Ajuntament per a les persones», remarca Pla.

Des de la coalició contestana ja han plantejat vàries propostes durant aquesta legislatura en favor de la mobilitat sostenible com ampliar les voreres del poble, connectar els polígons industrials amb el poble a través de carrils bici o la incorporació de super illes.

Pujar