elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina suma un nou Taller d'Ocupació en Atenció sociosanitària a persones en el domicili

Cocentaina suma un nou Taller d'Ocupació en Atenció sociosanitària a persones en el domicili

    L'Ajuntament de Cocentaina ha rebut la confirmació oficial per a posar en marxa un nou taller d'ocupació en la localitat. Aquest Taller d'Ocupació, aprovat per la Conselleria d'Economia Sostenible i el mateix SERVEF, permetrà a deu veïns en situació de desocupació comptar amb un contracte laboral de dotze mesos de durada, alhora que milloren la seua qualificació professional de cara a la seua inserció en el mercat laboral en un futur pròxim.

    Segons explica la Regidora de Promoció Econòmica Mariona Carbonell, els alumnes treballadors desenvoluparan les seues activitats en l'especialitat d'Atenció sociosanitària a persones en el domicili. Les persones participants en estos programes, alhora que adquirixen coneixements teòrics sobre les seues especialitats, desenvolupen este aprenentatge amb la seua posada en pràctica realitzant, a més, una tasca útil per a la ciutadania. Aquest programa s'iniciarà, si tot va com està previst, abans que finalitze l'any. En els següents mesos es procedirà a seleccionar el personal participant per mitjà d'oferta pública al SERVEF. Aquest és el tercer Taller que es desenvolupa en aquesta anualitat en el municipi de Cocentaina, formant a un total de 30 participants. Actualment estan en marxa el Taller d'Ocupació "Cocentaina Actúa" i el Taller d'Ocupació T'Avalem Joves "Descobrint l'entorn".

    Mariona Carbonell, membre de l'equip de Govern socialista, recorda que "les polítiques d'ocupació són i seran una prioritat per aquest executiu, continuem treballant dins de les nostres possibilitats per a abaixar la desocupació i millorar la formació de la població contestana".

    Pujar