elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina sol·licita una nova subvenció per a la contractació de 13 joves durant un període d'un any

  L'Ajuntament de Cocentaina ha sol·licitat la subvenció convocada en el Programa Avalem Joves Plus per a l'engegada de dos nous programes dins del pla d'ocupació juvenil, en el marc del Sistema de Garantia Juvenil.

  El primer dels programes, denominat EMCUJU (Contractació de persones joves contractades qualificades en el marc del Sistema de Garantia Juvenil), pretén contractar 4 joves aturats, menors de 30 anys i durant 12 mesos com a tècnics de gestió administrativa i per a participar en diversos departaments i projectes de l'ajuntament contestà.

  Però a més, altre dels programes que ha sol·licitat l'Ajuntament és l'EMPUJU (programa per a la contractació de persones joves per a treballar en entitats locals en el marc del sistema de Garantia Juvenil), es pretén contractar a 9 joves aturats de llarga durada, que durant 12 mesos i a jornada completa realitzen tasques de peó jardineria, atenció en Tourist Info, grau d'Història, Mestre d'educació infantil, Grau publicitat i gestió administrativa pública.

  El total de la subvenció sol·licitada per a la contractació d'aquestes 13 joves durant un període d'un any ascendeix als 248.213,64 euros.

  Mariona Carbonell, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina, espera poder comptar amb aquesta nova línia d'ajudes per a "contribuir al foment de l'ocupació entre les franges més joves de la població. És important que des de les administracions locals, com a les més pròximes a la ciutadania, treballem per optar a aquestes subvencions i fem tot el possible per a combatre els efectes de la desocupació. A més, també podem reforçar alguns sectors de l'administració i implicar activament a aquests joves en el funcionament d'un ajuntament d'un tamany menut com el nostre però amb una organització i uns processos administratius molt complexos".

  Pujar