17 de gener de 2021 17/1/21

Cocentaina renova el seu portal turístic en Internet i estrena xarxes socials

Cocentaina renova el seu portal turístic en Internet i estrena xarxes socials - (foto 1)

    La reactivació del sector turístic, una vegada van superant-se les fases de desescalada, continua sent un dels grans reptes que afronten tots els municipis de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, Cocentaina no vol quedar-se enrere i des de fa mesos des de la Regidoria de Turisme es treballa en la creació d’un nou portal web, com també en la integració de diversos canals de xarxes socials, com ara Facebook, Instagram o Youtube, a fi de promocionar i donar a conéixer l’oferta turística a Cocentaina.

    Amb la marca Turismo Cocentaina, la capital del Comtat estrena una nova pàgina web turística, totalment renovada i enfocada a donar a conéixer l’atractiva i diversa oferta de serveis, cosa que permet millorar la informació que es dona a conéixer al turista, com també facilitar l’accés a rutes, el coneixement de restaurants, comerços o allotjaments. Així mateix, també s’han incorporat punts de descàrrega dels fullets informatius, una agenda per a estar al corrent dels esdeveniments i la possibilitat de fer ús de les noves tecnologies interactives com un Tour Virtual al Palau Comtal o gaudir de les reconstruccions virtuals dels castells del municipi.

    Iván Jover, regidor de Turisme, destaca la importància d’aquesta nova web: «Hui dia disposar d’una bona pàgina web de Turisme és fonamental per a donar a conéixer l’amplíssima oferta turística que disposem al poble, ja siga des de l’àmbit del patrimoni històric, artístic, gastronòmic o de la naturalesa. Som conscients que ens queda molt per fer i en aquest sentit anirem a poc a poc implementant noves millores en la web amb l’objectiu de millorar el seu posicionament i que el nostre municipi incremente el nombre de visitants».

    Pujar