elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina posa en marxa el programa EMCORD i EMCORP per a la contractació d'aturats

    A través del programa "Avalem Experiència" l'Ajuntament de Cocentaina donarà l'oportunitat de treballar a dos aturats del municipi, duent a terme labors de manteniment, jardineria i adequació de les zones verdes del municipi.

    La contractació es realitzarà abans que finalitze l'any. Amb un contracte de mig any que finalitzarà a la fi de juny del 2019.

    El Servef ha concedit una ajuda de 27.533, 90€ per a dur a terme el programa de foment d'ocupació que suposarà la contatación de dues persones. Una d'elles amb el programa EMCORD pel qual s'ha donat una ajuda de 13766,95€ i que contractarà a un desempleat que porte més d'un any en l'atur i que haja realitzat l'itinerari de formació del Servef. Per al programa EMCORP també s'han concedit 13766,95€ amb el qual es contractarà a un aturat d'almenys 30 anys.

    La Regidora de Promoció Econòmica, Mariona Carbonell, ha explicat que el consistori està buscant totes les ajudes que siga possible rebre per part d'altres administracions per a «facilitar l'accés a la vida laboral de les persones desocupades».

    Pujar