elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina organitza el Carnestoltes 2023

Cocentaina organitza el Carnestoltes 2023
  • La data prevista és el divendres 17 de febrer. Començarà a les 17.00 h i eixirà des del carrer Pare Francesc Agulló i acabarà a la plaça del Pla

La Regidoria de Tradicions, en col·laboració amb els centres educatius de Cocentaina i amb les Mestresses de Casa, organitza la desfilada de Carnestoltes. Recordem que és la primera que s’organitza després de la pandèmia, ja que l’any passat els centres escolars encara tenien restriccions i es va haver de realitzar als recintes educatius.

Enguany, de nou, la festa torna al carrer sense restriccions i l’acompanyament de xarangues. La desfilada començarà a les 17.00 h des de la part alta del Passeig i arribarà fins al Pla, a on està previst oferir a totes les persones disfressades un berenar amb xocolata i bescuits. En previsió de possibles al·lèrgies, hi haurà sucs per a les persones intolerants a la lactosa i bescuits sense gluten. La festa continuarà amb música de Carnestoltes.

La regidora de Tradicions, Paqui Ruiz, vol agrair especialment la col·laboració de les Mestresses de Casa i, naturalment, la implicació dels centres educatius, que es bolquen de nou en l’elaboració de les disfresses i en l’acompanyament dels escolars. Així mateix, anima a qualsevol persona a disfressar-se i a participar de la festa.

Pujar