elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina incorpora 3 persones a través dels programes Ecovid i Empuju

Cocentaina incorpora 3 persones a través dels programes Ecovid i Empuju

    L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la regidoria d'Ocupació, ha rebut dues subvencions per a la contractació de treballadors desocupats dels programes d'ocupació ECOVID i EMPUJU a través de diversos programes de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació en col·laboració amb el SEPE (Servei Públic d'Ocupació Estatal).

    Amb el programa ECOVID, els treballadors contractats, duran a terme tasques relacionades amb la crisi sanitària, com el reforç en la desinfecció de les àrees de major trànsit, d'edificis públics i donant suport en la verificació i compliment de mesures preventives en infraestructures i espais municipals, com Palau Comtal, centre cultural El Teular mercat i cementeri. Aquesta nova iniciativa forma part de les mesures de foment de l'ocupació destinades als col·lectius més vulnerables, com ho és la població desocupada major de 30 anys. Aquest programa ha rebut una subvenció de 28.733,56€ i té una duració de 6 mesos.

    El programa EMPUJU concedeix a l'Ajuntament de Cocentaina una subvenció per import de 37.514,54€ destinada a la contractació temporal a jornada completa de persones joves en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; amb aquest programa s'ha contractat un jove que fa tasques d'auxiliar administratiu en el SIC amb una duració prevista d'un any.

    “Aquests plans resulten beneficiosos, ja que permeten fomentar l'accés al món laboral dels desocupats del municipi en una situació tan greu com la que estem patint des de l'inici de la pandèmia”, assenyala el regidor d'ocupació Toni Hernández Molina.

    Pujar