elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina guanya el Repte Mapamundi d’Ecovidrio

Cocentaina guanya el Repte Mapamundi d’Ecovidrio
  • Huit contenidors de vidre de Cocentaina han sigut retolats amb dissenys personalitzats que representen diversos aspectes de la nostra cultura i gastronomia.

MÉS FOTOS
Cocentaina guanya el Repte Mapamundi d’Ecovidrio - (foto 2)

Cocentaina, juntament amb Ibi i Alcoi, ha sigut un dels 3 municipis guanyadors del Repte Mapamundi, organitzat per Ecovidrio i el Consorci Terra dintre de la categoria de municipis amb més de 10.000 habitants.

El premi consisteix en la retolació de huit contenidors de vidre amb un disseny personalitzat, que compta amb aspectes destacats de Cocentaina vinculats a la cultura o la gastronomia. Els contenidors retolats es troben al Pla de la Font, Poble Nou de Sant Rafael, Plaça Anselmo Marti, Av. Les Moreres, C/ Músic J. Richart, Paquito el Xocolatero, Av. Ferrocarril i C/ Poeta Josep Carbonell.

La campanya del Repte Mapamundi té per objectiu incrementar el vidre reciclat a tots els municipis que formen part del Consorci Terre. A Cocentaina es van realitzar diferents jornades informatives, repartiment de fullets informatius i bosses de reciclatge, la col·locació d'un contenidor al carrer Literat Azorín i la difusió a través de les xarxes socials municipals.

Amparo Ferrer (Compromís), regidora de Residus, ha afirmat que «l’objectiu és fomentar el reciclatge del vidre i augmentar la separació correcta d’aquest residu. Les il·lustracions relacionades amb aspectes de la nostra cultura i gastronomia com els nanos o la corriola aporten als contenidors un aspecte més agradable per a l’arreplegada del vidre i són una bona mostra del compromís d’aquest govern amb la sostenibilitat i el reciclatge».

Pujar