elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocentaina rep entorn de 250.000 euros en ajudes per a contractar a joves durant un any

    L'estratègia impulsada per l'Ajuntament de Cocentaina per a lluitar contra la desocupació continua obtenint el suport de l'administració autonòmica valenciana. El consistori rebrà prop de 250.000  euros per a contractar a 13 persones durant dotze mesos gràcies a la inclusió de la localitat en els programes Empuju i Emcuju que implementa el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) per als menors de trenta anys en atur.

    Aquests programes els promou el Servef en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i en molts ajuntaments són una eina clau per a oferir un lloc de treball als joves, un perfil de la població en el qual l'atur de llarga durada és major.

    Segons informa la regidora de Promoció Econòmica, Mariona Carbonell, un dels plans és l'Emcuju, dirigit a joves qualificats, a través del qual el consistori demana donar treball a nou persones. I l'altre és l'Empuju, destinat a persones joves sense necessitat de qualificació professional. Sent 4 els llocs que s'ofereixen a través d'aquesta convocatòria. Els contractes es durien a terme durant el 2018 i 2019, amb el començament previst per a aquest estiu.

    Pujar