elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1300 alumnes tornen a les aules de Cocentaina

  Els xiquets i les xiquetes tornen als centres educatius contestans per a seguir amb la seua formació, un curs que es preveu molt intens, amb el compliment exhaustiu de les mesures COVID que ja van estrenar el curs anterior i que aquest any tornaran a posar a prova la seua capacitat d’adaptació.

  Un total de 251 alumnes en els cursos d’Infantil, 547 en Primària i 480, més o menys, entre Secundària, Batxillerat i cicles formatius formen el total d’alumnat que inicia el curs. Augmenta l’alumnat en l’etapa de 3 a 5 anys, respecte al curs anterior, mentre que experimenta un descens d’unes 40 persones en l’etapa de Primària.

  Una novetat important en aquest inici és que el Real Blanc oferix un nou grup l’escolarització de 2 anys que es suma als dos grups ja existents en l’escola infantil municipal Sant Hipòlit.

  Pel que fa a les unitats obertes en Cocentaina per a l’etapa dels 3 anys fins a 6é de Primària, el col·legi Sant Francesc d’Assís manté les seues 9, el Real Blanc en té 13 i el Sant Joan Bosco 18.

  També s’incorporaran a les classes els més menuts del poble que acudiran a l’escola infantil de l’ajuntament, Sant Hipòlit, que aquest curs també comptarà amb una aula per a xiquetes i xiquets d’1 a 2 anys i dos aules per als d’un any més, recordar que la Generalitat es fa càrrec del cost de l’educació de l’alumnat de 2 a 3 anys, per aquest motiu, l’educació és gratuïta a l’escola municipal i a la nova aula del Real Blanc.

  Mireia Estepa desitja a tota la comunitat educativa «un curs ple d’aprenentatges que acreixerà més si cap a la capacitat d’adaptabilitat que ja van demostrar el curs anterior. Aquest curs és una nova oportunitat i estic segura que l’aprofitarem!»

  Pujar