18 de juliol de 2019 18/7/19

Catarroja dinamitza i optimitza l'empresa pública ESERCA

Catarroja dinamitza i optimitza l'empresa pública ESERCA - (foto 1)
  • El Consell d'Administració aprova els pressupostos amb un increment del 19'51% sense cap vot en contra

  • Entre les actuacions previstes està la remunicipalització del mercat municipal, la unificació en un sol contracte del manteniment de vies públiques , parcs i jardins i la creació d'una bossa de treball

L'empresa pública de Catarroja ESERCA ha aprovat els seus pressupostos per a 2017 que ascendeixen a un total de 1.724.333'84 euros, una quantitat que suposa un increment del 19'51% respecte als comptes de l'exercici anterior. El Consell d'administració ha aprovat els comptes amb cap vot en contra de l'oposició.

L'equip de govern té la intenció de dinamitzar la gestió de l'empresa i optimitzar els recursos que administra. Per això, posarà en marxa una sèrie de mesures amb este objectiu.

Dintre de les actuacions previstes està la remunicipalització del mercat. Una iniciativa que farà que l'Ajuntament recupere la gestió directa del recinte, que fins ara estava en mans d'una empresa externa.

D'altra banda, s'unificaran el manteniment de vies públiques, parcs i jardins en un únic contracte de tres anys que inclourà el personal, la maquinaria i el material utilitzats en estos treballs per a optimitzar les despeses.

També s'ha creat una bossa de treball municipal per a contractar personal a través de l'INEM que realitze les tasques assignades a l'empresa pública.

L'equip de govern té la intenció de recuperar el paper actiu de l'empresa pública i d'optimitzar els seus recursos. ESERCA té assignat la gestió i el manteniment del mercat i el cementeri municipals, la conservació de l'enllumenat, edificis i vies públiques o lam gestió i explotació de l'aparcament públic, entre altres competències.