elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Carcaixent instal·la panells de lliure expressió

L'Ajuntament de Carcaixent instal·la panells de lliure expressió

    Durant estos dies s'estan instal·lant 10 panells de lliure expressió repartits en diferents places, parcs i carrers de Carcaixent. Es tracta de panells on hi haurà un espai reservat per a la informació institucional i un altre disponible per als ciutadans particulars i diferents col·lectius locals que hi podran col·locar lliurement informació de les seues iniciatives i anuncis. L'ús d'estos panells quedarà regulat en un reglament en què s'està treballant actualment.

    La proposta de la instal·lació dels panells naix del Grup Municipal Reiniciem davant la insuficiència d'espais per a exposar informació i la dificultat d'accés dels existents per poder fer-ne un ús eficient per part de qualsevol particular. Esta situació, com va explicar el portaveu del grup, Carles Albert, "provoca que els col·lectius i els ciutadans acostumen a utilitzar altres espais urbans com ara façanes, aparadors o senyals, i creen així una imatge de brutícia i de desordre". El Ple Municipal va aprovar la proposta de Reiniciem que està duent-se a terme des de l'Àrea de Transparència i Participació.

    Natxo Escandell, regidor responsable de l'àrea, també ha destacat que estos panells han de servir "per a fer de Carcaixent una ciutat més neta i més amable entre totes i tots i, per a això, és molt important acostumar-nos a utilitzar-los com un mitjà de comunicació habitual amb els nostres veïns". A més, també ha volgut remarcar que els panells estan repartits de tal manera per a facilitar que la informació de les activitats que s'organitzen arribe al major nombre de ciutadans possible i no quede reduïda solament al centre de la ciutat.

    Els panells estaran situats en punts estratègics dels diferents barris de la ciutat i en zones habitualment més concorregudes, com són el Centre de Salut, el Mercat, la Piscina Municipal o l'Estació de Renfe.

    Pujar