elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Cementeri Municipal de Carcaixent es prepara per a Tots Sants

El Cementeri Municipal de Carcaixent es prepara per a Tots Sants

  En els últims mesos s'han realitzat tot un seguit d'actuacions en el Cementeri Municipal, per tal de deixar les instal·lacions en les millors condicions possibles de cara al cap de setmana de Tots Sants. Estes intervencions formen part d'un Pla bianual de millora de l'accessibilitat en què ja s'ha finalitzat la reforma i construcció de noves voreres que connecten els diferents pavellons.

  Estes accions, junt amb l'ampliació del recinte en què s'està treballant actualment, s'han pogut efectuar amb el Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València de 2015. Per al 2016, dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis també de la diputació, s'ha aprovat la instal·lació de cadires salvaescales que possibilitaran accedir als nínxols de la part superior.

  Ivan Martí, regidor delegat de Cementeri, ha apuntat que l'objectiu de les millores d'accessibilitat responen a "una demanda present des de fa molt de temps entre les veïnes i veïns de Carcaixent que no hi podien acudir a visitar els seus familiars amb la normalitat amb què s'hauria de poder fer". Martí també ha afegit que l'Ajuntament, a més d'haver intensificat els esforços per la festivitat de Tots Sants, "seguirà treballant des de totes les àrees conjuntament perquè el Cementeri estiga en bon estat durant tot l'any".

  Serveis extraordinaris per Tots Sants

  Per altra banda, el regidor ha explicat que, amb motiu de l'afluència de visitants en estes dates, s'ha posat en marxa un dispositiu especial de Policia, Protecció Civil i Brigada per tal que es puga visitar el Cementeri amb total comoditat i seguretat. D'igual manera, per facilitar l'aparcament, s'ha habilitat una zona a la part posterior de les instal·lacions del cementeri. A més, des d'ahir s'ha ampliat l'horari del Cementeri per a facilitar les visites. Així, s'obrirà de forma ininterrompuda, sense tancar a migdia, de 8:30 a 18:00 hores del 27 d'octubre al 2 de novembre. Paral·lelament, s'ha habilitat un servei d'autobusos al Cementeri amb eixida cada hora, aproximadament, des de diferents punts de la localitat.

  Pujar