5 de juliol de 2020 5/7/20

Carcaixent participarà de les mobilitzacions del 19-J per fer front a les violències contra les dones

    L’Ajuntament de Carcaixent serà seu  de les mobilitzacions a nivell estatal convocades el proper dilluns 19 per sol.licitar al Govern de l’Estat l’augment de l'assignació pressupostària destinada a Igualtat i a lluita real contra la violència de gènere. La mobilització s’ha plantejat de forma descentralitzada a nivell estatal, i és per això que s’ha decidit acudir als ajuntaments com a espai institucional pròxim a la ciutadania, per focalitzar aquesta acció cívica.

    Diverses entitats, associacions i partits polítics locals donaran suport a la tancada que es realitzarà al Palau de la Marquesa en horari de 12:00 fins les 24:00 hores i que inclourà, entre altres iniciatives, una lectura de manifest, dinàmiques informatives i un sopar de germanor a les 22:00 hores a la Plaça Major.

    Des de l’Ajuntament de Carcaixent s’ha publicat un edicte en el que es manifesta el suport i recolzament a la iniciativa 19J ALERTA FEMINISTA i als seus objectius i reivindicacions, per la qual cosa des de la institució es facilitarà tot el necessari per a que es puga desenvolupar la iniciativa en les instal·lacions municipals amb èxit.

    Pujar