elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes denuncia nova agressió a l'ermitori de les Santes

Cabanes denuncia nova agressió a l'ermitori de les Santes
  MÉS FOTOS
  Cabanes denuncia nova agressió a l'ermitori de les Santes - (foto 2)
  Cabanes denuncia nova agressió a l'ermitori de les Santes - (foto 3)
  Cabanes denuncia nova agressió a l'ermitori de les Santes - (foto 4)
  Cabanes denuncia nova agressió a l'ermitori de les Santes - (foto 5)
  Cabanes denuncia nova agressió a l'ermitori de les Santes - (foto 6)
  Cabanes denuncia nova agressió a l'ermitori de les Santes - (foto 7)

  El regidor de Cultura i Patrimoni de l'ajuntament de Cabanes, Carles Mulet, ha denunciat la nova agressió injustificable al patrimoni del municipi.

  Si la setmana passada va haver-se de lamentar un robatori en els locals de les escoles velles, espai compartit per associacions, llar del jubilats, biblioteca, creu roja o la banda municipal, on es van patir grans destrosses en el mobiliari, ara ha estat objecte d'aquest, l'ermita de les Santes, on fa pocs mesos es va haver de restaurar la porta també per actes vandàlics. Ara han fet malbé les portes de l'ermitori (recentment restaurades), al voler entrar dinsper robar, no han pogut, però han fet malbé la porta. Sí que han pogut destrossar la porta de l'edifici annexe, " la casa del santero"i a la de l'ajuntament, però dins no hi havia cap objecte per poder robar.

  Per a Mulet, aquests actes vandàlics mereixen tota la repulsa " el dany que es genera no és sols material, és també sentimental. Es pot ser tindre un sentiment religiós o no, però a nivell patrimonial es tracta d'una de les joies del municipi, i vore com s'agredeix a aquest conjunt incrementa més la sensació de desprotecció que viu el món rural del nostre país".

  Pujar