20 de setembre de 2020 20/9/20

Cabanes consolida les recuperades festes del 15 d’Agost a Albalat

Cabanes consolida les recuperades festes del 15 d’Agost a Albalat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cabanes consolida les recuperades festes del 15 d’Agost a Albalat - (foto 2)
  Cabanes consolida les recuperades festes del 15 d’Agost a Albalat - (foto 3)
  Cabanes consolida les recuperades festes del 15 d’Agost a Albalat - (foto 4)

  L'ajuntament de Cabanes ha aconseguit consolidar les festes del 15 d'Agost en el conjunt històric del castell i església d'Albalat, "que s'havia abandonat per la falta d'iniciativa de l'anterior equip de govern". L'any passat el govern de progrés va recuperar aquesta celebració amb un ventall d'actes, que este any ha ampliat fins dos dies, amb un èxit rotund de participació.

  L'església- fortalesa d'Albalat va ser escenari la vesprada del 14, del concert del cantautor de rumba urbana " El Cifu", que va encantar al públic, l'explanada del recinte va acollir un sopar de pa i porta en el qual van participar prop de 400 persones, que va estar fins altes hores de la nit amb el ball organitzat.

  El dia 15 es va celebrar una multitudinària missa en honor a l'Assumpció, i per la nit una representació de sainets a càrrec del grup local " A Tabalades". Des de les regidories de festes i cultura que van organitzar l'acte, es va mostrar la satisfacció per l'acollida dels veïns de Cabanes i la Ribera a tots els actes programats.

  RECREACIONS 

  Seguint amb l'especial sensibilitat i interès de l'equip de govern de progrés de Cabanes cap als barris costaners del municipi, de nou la Torre de la Sal serà escenari este dissabte d'un nou esdeveniment que en les seues dos anteriors edicions ha comptat amb gran afluència; el dia 19 a les 19:00 junt a la torre vigia es tornarà a fer una recreació històrica per a tots els públic que recorrerà tots els episodis històrics que ha viscut la torre de la sal, des del pobles primitius, els ibers, romans, islàmics o medievals.

  El regidor de Cultura de Cabanes, Carles Mulet, ha destacat que aquesta manera didàctica i participativa és la millor eina per donar a conèixer i d'aquesta manera aprendre a valorar el impressionant legat històric i arquitectònic del municipi.

  Pujar