elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana

10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana
  • La gran exposició Univers Playmobil estarà oberta tota la setmana

Galeria de fotos
Exposició Univers Playmobil 2022
Exposició Univers Playmobil 2022
MÉS FOTOS
10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana - (foto 2)
10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana - (foto 3)
10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana - (foto 4)
10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana - (foto 5)
10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana - (foto 6)
10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana - (foto 7)
10.000 clics de Playmobil prenen la Casa de la Cultura de Borriana - (foto 8)

Univers Playmobil ja es pot visitar a Borriana, la Casa del qual de la Cultura s'ha convertit en un particular museu d'aquestes minuaturas.

L'exposició que es podrà visitar fins al dia 5 de gener, constarà de dotze diorames que s'instal·laran a la sala d'exposicions del CMC la Mercè i un pesebre que es podrà visitar durant totes les festes, ja que s'exposarà al costat de la vidriera de l'entrada i serà visible des de l'exterior.

En total, més de 40.000 peces que inclouen més de 10.000 clics, un desplegament de fantasia i humor que fascina a grans i xicotets i que converteix aquesta mostra en la més gran de la província.

A més, el cap de setmana s'organitza un Mercat de Col·leccionistes de Playmobil, on es podrà aconseguir qualsevol peça que es desitge de la col·lecció Playmobil.

I és que, en l'Univers Playmobil no sols es podrà visitar l'exposició, ja que es comptarà amb altres activitats complementàries. D'una banda, el mercadet de col·leccionistes que s'instal·larà en el CMC la Mercè el dia 9 de desembre de 17h a 20.30h i continuarà obert els dies 10 i 11 de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h en les mateixes instal·lacions.

D'altra banda, i com a novetat enguany, també hi haurà projeccions de pel·lícules de Playmobil, que es podran veure de manera continuada en el corredor del claustre. A més, els organitzadors d'AES Clic, amb la col·laboració de Todotoy faran un sorteig d'una Mansió Victoriana de Playmobil. Per a participar en el sorteig, s'ha de fotografiar l'escena favorita de l'exposició i després pujar-la en Instagram, etiquetant a Aesclick i Todotoy.

Aquesta és la tercera vegada que arriba a Borriana aquest desplegament de clics tan impressionant que ha atret una gran afluència de visitants de Borriana, de la mateixa província de Castelló i fins i tot a veïns d'altres llocs de l'Estat.

Pujar