Castellano

El veïnat de Bocairent rep màscares personalitzades per empreses locals

El veïnat de Bocairent rep màscares personalitzades per empreses locals
  • L’Ajuntament i les firmes Creaciones Euromoda i Helioprint impulsen un disseny propi amb el lema ‘Sóc de Bocairent’

L’Ajuntament de Bocairent va començar aquest dilluns, 25 de maig, el repartiment de màscares homologades per a tot el veïnat empadronat en el municipi. Aquests elements de seguretat compten amb la particularitat de tenir imprés el lema ‘Sóc de Bocairent’ gràcies a la col·laboració del consistori amb les empreses Creaciones Euromoda i Helioprint. En total, es repartiran sis mil unitats, cinc mil de la mida prevista per a persones adultes i la resta per als més menuts de la localitat.

La recollida pot realitzar-se en les dependències municipals de dilluns a dijous en horari de 15.00 a 19.00 h i tan sols es requereix portar el document d’identificació personal corresponent. No obstant això, l’Ajuntament ha previst el lliurament en els domicilis de les persones de risc prèvia petició telefònica.

El repartiment permet garantir el dret de tot el veïnat de comptar amb màscares davant l’obligatorietat del seu ús en l’espai públic que no permeta la distància física de seguretat. Així, a més de l’homologació necessària, el teixit emprat és de màxima qualitat i pot ser reutilitzat mitjançant l’adopció de filtres.

La iniciativa conjunta entre l’Ajuntament i dos de les firmes locals de referència permet donar suport a empreses del clúster sanitari valencià així com reforçar l’imaginari local després de “la responsabilitat col·lectiva exercida per a fer front a la pandèmia de la Covid-19”. Per això, des del consistori s’agraeix la predisposició i l’ajuda rebuda per Creaciones Euromoda i per Helioprint “per oferir al nostre veïnat un producte de qualitat que ens identifica com a poble i ens proporciona seguretat en el context sanitari actual”.

Pujar