elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bétera obri el termini d’inscripcions per a la V Fira Agrícola

Bétera obri el termini d’inscripcions per a la V Fira Agrícola
  MÉS FOTOS
  Bétera obri el termini d’inscripcions per a la V Fira Agrícola - (foto 2)

  La regidoria d'Agricultura ja ha posat en marxa la cinquena edició de la Fira Agrícola de Bétera, que ocuparà l'esplanada de l'Albereda el cap de setmana del 22 al 24 de setembre. La regidora responsable, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE) ha animat a tot el teixit comercial beterà vinculat a la producció agrària "a participar d'esta trobada en les diferents carpes que l'ajuntament posarà a disposició dels interessats de manera totalment grauïta".

  Per a esta edició, com a novetat, s'impulsarà l'ús de les noves tecnologies en el camp, així com una major presència de maquinària moderna per al cultiu dels horts. Igualment, també se seguirà amb el recolzament de les produccions ecològiques i de proximitat.

  El termini per a presentar sol·licituds comença el dilluns 26 de juny i acabarà el divendres 14 de juliol. Els participants que així ho desitgen han de registrar les seues peticions a l'Oficina AFIC (Agència per al Foment i la Innovació Comercial de Bétera), carrer de l'Estació número 5. Telèfon 96169 87 14.

  Pujar