elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bétera lliura els premis del concurs de curtmetratges sobre absentisme escolar

Bétera lliura els premis del concurs de curtmetratges sobre absentisme escolar
  MÉS FOTOS
  Bétera lliura els premis del concurs de curtmetratges sobre absentisme escolar - (foto 2)
  Bétera lliura els premis del concurs de curtmetratges sobre absentisme escolar - (foto 3)

  Este matí s'ha tancat la segona edició del Concurs de Curtmetratges del Pla Municipal de Prevenció de l'Absentisme Escolar protagonitzat per l'alumnat dels dos cicles de l'ESO de l'IES Les Alfàbegues, del Col·legi Marqués de Dos Aigües i del Col·legi de Nostra Senyora del Carme. Un total de 16 xicotetes obres audiovisuals s'han presentat als premis que atorga la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Bétera, amb l'eix temàtic de l'absentisme a les aules. En la gala de lliurament dels guardons set curts han optat als premis grossos: dos premis per categoria (1r cicle i 2n cicle) més el premi per votació popular del públic assistent a les projeccions.

  Els diplomes han recaigut en els curtmetratges 'La escapada' i 'Mirando al futuro' i el premi del públic l'ha guanyat el treball 'Tens un minut?'. En primer cicle el màxim guardó se l'ha endut el curt 'Hell Live' i el segon hasigut per a '¿Absentismo?'. En segon cicle ha triomfat 'Y es una soledad tan desolada', mentre que en segon lloc ha quedat 'Aquí no sobra nadie'.

  L'acte ha estat conduït per un grup d'alumnes i ha comptat amb la presència del portaveu de l'Equip de Govern, Enric Àlvarez (Compromís) i del regidor d'Educació, Fernando Cantarino (PSPV-PSOE). Els assistents al teatre auditori de Bétera han pogut vore els set curts seleccionats per un jurat format per docents. Els guanyadors han rebut 200 i 100 euros (primer i segon) per categoria. Uns diners que es donaran al centre educatiu perquè decidisca en què invertir-los. Els joves actors, guionistes, muntadors i directors han rebut també diferents regals de mans dels professors i dels representants del consistori.

  Pujar