elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Societat Lírica i Musical de benissa comença la celebració de Santa Cecília el dissabte 18 de novembre de 2023

La Societat Lírica i Musical de benissa comença la celebració de Santa Cecília el dissabte 18 de novembre de 2023
  • La Societat Lírica i Musical de Benissa torna amb la celebració de la música amb els diferents actes que es realitzaran durant el mes de novembre

  • D’aquesta manera, tant la Banda de Benissa com la Banda Juvenil mostren la seua il·lusió i entusiasme per la música a través de les diverses activitats preparades

MÉS FOTOS
La Societat Lírica i Musical de benissa comença la celebració de Santa Cecília el dissabte 18 de novembre de 2023 - (foto 2)
La Societat Lírica i Musical de benissa comença la celebració de Santa Cecília el dissabte 18 de novembre de 2023 - (foto 3)

L’agrupació dirigida per Javier Santacreu, la Banda Juvenil, manifestarà, com cada any, el seu desig per aprendre, encara més, així com per créixer al costat dels seus companys i companyes del col·lectiu. D’altra banda, la Banda de Benissa, sota la batuta de Miguel Ángel Grau, demostrarà, com és habitual, la seua vocació per continuar superant els seus objectius musicals. Un any més, la Banda de Benissa es trasllada a l’auditori de Teulada-Moraira per tal de dur a terme el concert més esperat de l’any.

La celebració de Santa Cecília començarà el proper dissabte 18 de novembre a les 19.30 h amb el concert de la Banda Juvenil al Taller d’Ivars de Benissa. El grup de músics oferirà, de nou, un programa del més interessant que, sens dubte, provocarà la satisfacció del públic. Per acabar, els i les membres de la Societat Lírica i Musical de Benissa, junt amb la Colla de xirimites El riberer, donaran lloc a la nit d’albaes; l’actuació més esperada de l’any començarà a les 22.30 h des del Creama (C. Escoto, núm 72). Al matí del diumenge 19 tindrà lloc la recollida dels nous i les noves músics de la Banda de Benissa.

Per tal d’inaugurar el segon cap de semana de Santa Cecília, la Banda de Benissa presentarà Literamúsica, un concert que està ple de reptes i de molta il·liusió per superar-los amb el qual s’aconsegueix crear una fusió de la literatura i, com no, la música. Tal com s’ha esmentat anteriorment, l’associació es traslladarà a l’Auditori Teulada-Moraira per tal de portar a terme aquesta actuació, que tindrà lloc el dissabte 25 de noviembre. Únicament els i les assistents que disposen d’una entrada podran accedir al recinte; aquelles persones que siguen sòcies de la Societat Lírica i Musical de Benissa podran tenir entrada de manera totalment gratuïta els dies 14 i 15 de novembre de 17 h a 20 h al C. Sant Sebastià, núm. 32 (antiga llibreria Arlandis). D’altra banda, la resta d’assistents podrà aconseguir la seua entrada per tan sols 5 € el dia 16 de novembre en l’ubicació esmentada de 17 h a 20 h. En cas que qualsevol espectador es trobe amb cap problema, podrà posar-se en contacte amb info@bandadebenissa.org o telefonant al 618 940 068. Una vegada passat el concert, el diumenge 26 de novembre la Banda circularà per Benissa per a recollir les famílies cecilianes d’enguany.

D’aquesta manera, es vol convidar als diversos actes que la Societat Lírica i Musical de Benissa ha preparat amb molta il·lusió per al mes de novembre. Com cada any, l’agrupació aprofitarà cadascuna de les actuacions per a mostrar l’estima que els i les membres senten cap a la música i cap al seu grup que tant els connecta: la Societat Lírica i Musical de Benissa.

Pujar